Seguretat durant les actuacions

“Qui juga amb foc al final es crema”, si no va en compte.

Tots sabem que tenim entre mans i tenint en compte la quantitat de pirotècnia que utilitzem en les actuacions el nivell d’incidents és molt baix, això és gràcies al coneixement i l’experiència que amb els anys hem anat obtenint. L’experiència només vol temps, però el coneixement i el respecte als artificis pirotècnics s’obté amb la formació. En la nostra entitat tenim una pedrera important, aproximadament la meitat dels socis son menors d’edat i garanteixen el relleu generacional, però cal formar-los, tant pel que fa a la història i les tradicions de l’entitat com en l’ús dels artificis pirotècnics i les mesures de seguretat que cal prendre per evitar els accidents.

Cal tenir en compte que tant important és la nostra seguretat com la de les persones que assisteixen a les nostres actuacions: acompanyants i públic. Per gaudir de la festa cal que aquesta es faci en un ambient segur. És, també, feina nostra divulgar les mesures de seguretat que cal que prenguin els acompanyants i el públic.

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya ha editat una série de còmics i fulletons amb consells interessants, tant per als petits com per als grans, que creiem son prou interessants per que els doneu un cop d’ull amb els vostres fills i amics:

En Pau, l'Arnau i l'Anna a ... En terra de foc!Feu la festa amb seguretat

 

Feu la festa amb seguretat

 

Podeu accedir a tot el material de la campanya aqui


 • Agenda

  Desembre  2018
  Dil Dim Dim Dij Div Dis Diu
     
    1 2
  3 4 5 6 7 8 9
  10 11 12 13 14 15 16
  17 18 19 20 21 22 23
  24 25 26 27 28 29 30
  31  
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: